4.-7.8.2015 Tolmin Slovenija
NewsLine upFestival infoArea mapTicketsContacts
GalleryPRESSNewcomer bandTravelLegal Note
ORDER BY:
Download running order in PDF!
Day 2 | 05.08. | Main stage
BORN FROM PAIN18:30 - 19:15
15 minutes pause time
JAYA THE CAT19:30 - 20:15
15 minutes pause time
THE SMITH STREET BAND20:30 - 21:15
15 minutes pause time
TEENAGE BOTTLEROCKET21:30 - 22:30
30 minutes pause time
MADBALL22:45 - 00:00
30 minutes pause time
BEATSTEAKS00:30 - 01:45
-11:00--12:00--13:00--14:00--15:00--16:00--17:00--18:00--19:00--20:00--21:00--22:00--23:00--24:00--01:00--02:00-
Day 2 | 05.08. | Beach stage
15 minutes pause time
NOISEFIGHT 11:40 - 12:10
15 minutes pause time
A HERO BUILD12:25 - 12:55
15 minutes pause time
MONEY LEFT TO BURN13:10 - 13:40
15 minutes pause time
HAVE NO CLUE 13:55 - 14:25
15 minutes pause time
THE CAULFIELD CULT14:40 - 15:10
15 minutes pause time
VERSUS YOU15:25 - 16:05
15 minutes pause time
THE DECLINE16:20 - 17:00
15 minutes pause time
GET DEAD17:15 - 18:00
Day 3 | 06.08. | Main stage
DEATH BY STEREO18:30 - 19:15
15 minutes pause time
JOHN COFFEY19:30 - 20:15
15 minutes pause time
RATOS DE PORAO 20:30 - 21:15
15 minutes pause time
THE EXPLOITED21:30 - 22:30
15 minutes pause time
RAISED FIST22:45 - 00:00
30 minutes pause time
LESS THAN JAKE00:30 - 01:45
-12:00--13:00--14:00--15:00--16:00--17:00--18:00--19:00--20:00--21:00--22:00--23:00--24:00--01:00--02:00-
Day 3 | 06.08. | Beach stage
15 minutes pause time
FLATLINE WALKERS 12:45 - 13:15
15 minutes pause time
DISORDINE13:30 - 14:00
15 minutes pause time
ONE HIDDEN FRAME 14:15 - 14:45
15 minutes pause time
DEAD NECK 15:00 - 15:30
15 minutes pause time
DEADENDS 15:45 - 16:15
20 minutes pause time
THE BRIDGE16:35 - 17:10
20 minutes pause time
SIBERIAN MEAT GRINDER17:30 - 18:15
Day 4 | 07.08. | Main stage
DARKO18:30 - 19:10
15 minutes pause time
F.O.D.19:25 - 20:05
15 minutes pause time
ADRENALIZED20:20 - 21:00
15 minutes pause time
FORUS21:15 - 21:55
20 minutes pause time
VENEREA22:10 - 23:00
25 minutes pause time
ELVIS JACKSON23:20 - 00:20
25 minutes pause time
SATANIC SURFERS00:45 - 02:00
-12:00--13:00--14:00--15:00--16:00--17:00--18:00--19:00--20:00--21:00--22:00--23:00--24:00--01:00--02:00-
Day 4 | 07.08. | Beach stage
15 minutes pause time
THE MOR(R)ONS12:45 - 13:15
15 minutes pause time
ALMEIDA 13:30 - 14:00
15 minutes pause time
THEE INFIDELS 14:15 - 14:45
15 minutes pause time
YOU NERVOUS? 15:00 - 15:30
15 minutes pause time
OLD RUNZNICKLES 15:45 - 16:15
15 minutes pause time
FAIR DO’S 16:30 - 17:10
15 minutes pause time
STRAIGHTLINE17:30 - 18:10
Get your tickets here